De trainer

De trainer

Hielke van Ginkel

 

 

 

 

 

De trainer, Hielke van Ginkel, heeft tientallen cursussen Microsoft Project verzorgd, met uitstekende evaluaties. Daarnaast heeft hij
veel praktijkervaring als Projectplanner.

Hielke van Ginkel

De trainer, Hielke van Ginkel, heeft tientallen cursussen Microsoft Project verzorgd, met uitstekende evaluaties. Daarnaast heeft hij veel praktijkervaring als Projectplanner.

2016-heden
Adviseur Planning bij Rijkswaterstaat voor de projecten Blankenburgverbinding en A16 Ring Rotterdam; zeer grote projecten met tunnels onder resp. de Nieuwe Waterweg en het Bergse Bos. Sinds kort is daar de planning voor de aanleg van een groot Windmolenpark op en rond Maasvlakte II bijgekomen.

2014-2016
Planner bij de Douane voor grote IT-projecten, waaronder de vervanging van het landelijke aangiftesysteem. Verantwoordelijk voor het opzetten van integrale voortgangsrapportages en resourcemanagement m.b.v. Microsoft Project.

2009-2014
Projectplanner bij de Provincie Zuid-Holland voor grote infrastructurele projecten. M.b.t. planning ook verantwoordelijk voor het inrichten van eenduidig werken, voortgangsbewaking, financiële prognoses en resourcemanagement.

2008
Oprichting projecttrainer.nl. Advies en cursussen Microsoft Project op locatie.

2006-2008
Product Specialist en Trainer voor Microsoft Project bij Computrain (nu onderdeel NCOI). Tevens schrijver cursusmateriaal.

Wat Hielke aantrekt in Microsoft Project en het geven van trainingen: 
de combinatie van inzicht, techniek en communicatie. Het overbrengen van kennis waar je wat mee kan geeft veel voldoening.

“Vriendelijk, enthousiast, geduldig en kennis van zaken. De stof wordt goed gestructureerd doorlopen.”

Marjolein van Dijk